Οι Υπηρεσίες μας

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της εταιρίας μας είναι πλήρως ελεγμένα ώστε να καλύπτουν όλα τα standards ασφάλειας και ποιότητας της TZILINIS • MULTI BRAND STORE.

TZILINIS_USED_CARS
TZILINIS_RENTAL_CARS

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Απολαύστε την ενοικίαση αυτοκινήτου. Ταξιδέψτε άνετα και με ασφάλεια, χωρίς άγχος. Η TZILINIS • MULTI BRAND STORE σας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από καινούργια και ασφαλή οχήματα με λιγοστά χιλιόμετρα. Επιλέξτε ένα αυτοκίνητο για ενοικίαση από την εταιρεία μας, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές και θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κατερίνη.

Μισθώσεις

Για μίσθωση αυτοκινήτου άνω των 30 ημερών, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@mycar.com.gr

Ασφάλειες

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές του κλάδου και ως συνεργαζόμενο συνεργείο αυτών, σας παρέχουμε οικονομικά πακέτα με πλήρη κάλυψη ασφαλιστικών προϊόντων. Για προσφορά ασφάλειας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στο insurance@tzilinis.gr (απαραίτητα στοιχεία αδείας κυκλοφορίας και διπλώματος)

After Sales

Για θέματα που αφορούν στην συντήρηση του αυτοκινήτου σας ή ανταλλακτικά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο service@tzilinis.gr

Για ραντεβού συνεργείου, ενημερώστε μας για την ημερομηνία και ώρα που σας βολεύει και θα επικοινωνήσει μαζί σας ο υπεύθυνος after sales για την επιβεβαίωση.